Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović Uskrs je provela sa svojom porodicom u rodnom Kruševcu, gde se izolovala od početka vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Milica se često oglašava putem Instagram profila, gde svakodnevno objavljuje šaljive video snimke koje snima sa članovima svoje porodice, pa tako ni Uskrs nije bio izuzetak.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Milici i njenoj sestri je majka ostavila deo jaja da ih ofarbaju, ali su one mislile da su ta jaja skuvana i potrduile su se samo da ih lepo našaraju. Kako su jaja ostala živa, Milica je odlučila da se našali sa svojim ocem.

Todorovićeva je ocu dala živo jaje, a kada su se kucnuli, ono je puklo i razlilo se po njegovoj ruci. Milica je prasnula u smeh, ali i svi ostali članovi porodice Todorović.

Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

„E, kad samo saznale da su jaja živa, zeznule smo tatu“, napisala je Milica uz video koji je objavila na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Milica je početkom vanrednog stanja raskinula svoju vezu s glumcem Petrom Strugarom zbog, kako je navela, pritiska javnosti, a vanredna situacija u državi je samo dodatno uticala na to da svoju vezu stave na pauzu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.