Kaja Ostojić: Od pevanja ‘leba nema

Showbiz 05. avg. 202000:36 > 09:14
Podeli:
Foto: Instagram/kaya_ostojic

Pevačica tvrdi da od nastupa za sada nema ništa, pa će se u narednom periodu posvetiti snimanju duhovitih video snimaka koje će objavljivati na Instagramu, gde je inače veoma uticajna i aktivna.

PROČITAJTE JOŠ

“ I imamo rezultate. Ja sam nekako pre za neki dobar humoristički sadržaj nego za šokantan. Dosta nam je negative i horora. Inače, razmišljam da i sam apočnem da plasiram neki interesantan i koristan sadržaj ovde jer mislim da je malo previše i „savršenih“ ljudi i „savršenih života“, najavila je Kaja Ostojić svoje novo zanimanje sve dok bude trajala vanredna situacija zbog koronavirusa.

Pevačica tvrdi da od nastupa nema više ništa, pa se tome u skorije vreme neće ni nadati. Međutim, ona je našla zamenu za stari posao. Pošto je veoma aktivna i uticajna na Instagramu, ona će svakodnevno snimati video snimke, koji će biti zabavnog karaktera. Njen cilj je da nasmeje pratioce u doba pandemije.

Foto: Instagram/kaya_ostojic

„Završih ja trening. Kad smo već kod sadržaja, koji bi bio interesantniji vama pošto od pevanja leba nema? Kao što i sami znate, vidite da ova korona stvarno jako loše uticala na sve nas, pa i na nas pevače, tako da, mislim da ću se u narednom periodu malo posvetiti društvenim mrežama, da podelim sa vama svakodnevnu rutinu i da se postaram da se što  više smejemo jer smeh je lek u ovim teškim vremenima“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar