Kaća Grujić i Gobelja zabranili telefone na svadbi: Jedan gost prekršio pravilo

Showbiz 31. avg. 202113:54
Podeli:
Marko Gobeljić i Katarina Grujić
Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su se tajno venčali, a svojim gostima su čak zabranili korišćenje mobilnih telefona, kako fotografije sa slavlja ne bi dospele u javnost.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon veridbe i saznanja da će postati roditelji, Katarina i Marko odlučili su da što pre stanu na „ludi kamen“, pa su to juče učinili daleko od medija, u kući Nataše Bekvalac, na salašu u Vojvodini, koju pevačica već neko vreme izdaje za privatna slavlja, piše Blic.

Trudna pevačica za ovu priliku nije obukla venčanicu, već cvetnu haljinu, a za kumu je odabrala pevačicu Andreanu Čekić, koja je i zapevala na slavlju.

Katarina i Marko gostima su zabranili da fotografišu čitavu ceremoniju i žurku nakon toga, kao i da slike objavljuju na društvenim mrežama, te su zvanice morale da se pridržavaju ovih pravila.

Vladimir Tufegdzic
Foto:Screenshot/Instagram/tufaaa_7

Ipak, Gobeljićev kolega, fudbaler Vladimir Tufegdžić, nije u potpunosti ispoštovao ovaj zahtev, te je podelio deo atmosfere, a u objavi se vidi da su gosti bili prilično veseli i da su, poneseni atmosferom, čak stavljali tanjire na glavu.

Bonus video

Top pet fudbalskih transfera

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar