Foto: EPA-EFE

Južnokorejski bend Bangtan Boys, poznatiji kao BTS, objavio je spot za pesmu "ON" , čime je u prvim minutima premijere oborio rekord na Jutjubu.

Naime, numeru je istovremeno premijerno gledalo više od milion i po gledalaca, što je najveći broj ljudi koji su istovremeno ikada gledali premijeru nekog spota na ovoj platformi.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se navodi u saopštenju, spot „simbolično prikazuje momke koji prihvataju svoju sudbinu, koja im je zacrtana i idu ka njoj, bez obzira na prepreke“ , prenosi „TeenStar“.

Bend BTS, koji čini sedam momaka iz Južne Koreje, poslednjih nekoliko godina uspeo je da stekne planetarnu popularnost. Važe za jedan od najuticajnijih tinejdž bendova u svetu i trenutno drže jedanaest Ginisovih svetskih rekorda. Krajem 2019. godine, postali su jedini internacionalni bend u istoriji koji je uspeo da se tokom cele godine zadrži na Bilbordovoj HOT 200 lestvici.

Za pet godina, koliko bend postoji, osvojili su više od 300 nagrada širom sveta i zaradili milione od prodaje CD-a, koncertnih karata i singlova.