Foto: Profimedia.rs

Nina Kiri, američka glumica srpskog porekla, najpoznatija po ulozi u seriji "Sluškinjina priča", potvrdila je na svom Instagram nalogu da dolazi u Beograd zbog "FESTA", koji će biti održan od 28. februara do 8. marta. 

Nina će na „FESTU“ promovisati film „Easy Land“, rediteljke Sanje Živković, u kojem pored nje igra i zvezda bivše Jugoslavije Mirjana Joković.

„Beograde, kupi svoje karte za 1.mart 2020. godine. Vidimo se tamo, jedva čekam“, napisala je glumica na Instagramu kombinujući srpski i engleski jezik.

Foto: Printscreen/Instagram/neeenze

 

Ona je za „Blic“ izjavila da se najviše raduje što će posetiti rođake i baku u Pančevu.

Nina je rođena u Beogradu 1992. godine, ali se kao mala preselila u Kanadu i tamo završila srednju školu u Vankuveru. Svoju karijeru glumice započela je u pozorištu, a od 2007. godine krenula je da se pojavljuje i ispred kamera.

U filmu “Easy Land” koji će imati priliku da pogleda i beogradska publika, Nina igra sa glumicom Mirjanom Joković koja već decenijama živi u Americi. U filmu, Nina tumači tinedžerku koja sa majkom Jasnom – Mirjanom Joković – pokušava da stvori nov život u Kanadi.  Ovo je suzdržana, ali emotivno potresna drama koja govori o iskustvu imigranata, mentalnim bolestima, i slojevitom odnosu između majke i ćerke.