Jovana Jeremić i Baka Prase FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages, Printscreen/Youtube/Baka Prase

Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović i jutjuber Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, već nedeljama vode medijski rat, a sada se u njihov sukob ponovo umešala Jovana Jeremić.

Nakon Ilićevih navoda da je Mitrović postavio kameru u žensku svlačionicu kako bi gledao zaposlene kad se presvlače, voditeljka jutarnjeg programa ružičaste televizije stala je u odbranu svog gazde.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja znam da su moje reči najviše pogodile Prase. Zato što i on zna, i ja znam, i gledaoci znaju da ja uvek govorim istinu i nisam ničiji bot! Sve možeš uraditi, ali nemoj, ako za Boga znaš, da lažes da je kamera u svlačionici televizije Pink i da se na televiziji Pink napadaju radnice u seksualnom smislu. Moj gazda Željko Mitrović nikada, ama baš nikada, nije ni pomislio niti je ikada ucenio neku ženu jer je gospodin čovek i zagovornik slobode odluka i misli u životu“, počela je Jovana, pa dodala:

„Ja nikad nisam prodavala sebe u svojoj karijeri da bih postala Jovana Jeremić i za to što si rekao da sam radila, dobićeś legalnu tužbu. Želim narodu da kažem da je iz klipa 90 posto laž! Neću dozvoliti da mi diraju televiziju Pink! Ona je za takve bezdušnike sveto mesto! Prase, ne diraj mi kolege, ne diraj mi Pink. Uzmi i napravi nešto takvo u svom životu! Guje i akrepi izlaze iz tvojih mladih usta. Pretvorio si se u demona od kojeg si bežao! Stigao te je. Trgni se.“

„Prase, kaži istine! Ali nemoj da lažeš! Zbog sebe nemoj, jer se u životu ljudima koji su me povredili jako loše vratilo kroz život! Moraš da razumeš, Prase, da nismo svi isti! Moj uspeh je božji dar! Ne moja usiljenost da postanem neko. Sve je u mom životu išlo spontano! Prase, ima i nas koji još držimo do moralnih principa, duha i ispravnog sistema vrednosti. Moraš sa razumeš da postoji i takav neko i da nije sve prljavo!“

„I opet, kao i na početku, želim da znaš da si mi drag na neki način, samo mi je žao u šta si se pretvorio. I kad lažeš i povređuješ druge ljude, ta draž kojom se hraniš će te ubiti na kraju. To je đavolja stvar. Ja ti praštam i ne mogu da te mrzim, ali mogu da pišem i govorim na blag, dostojanstven, britak, ali bogougodan način. Svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti“, zaključila je samoprozvana „kraljica šera“.

BONUS VIDEO: Ovo je novi dvorac Željka Mitrovića na Dedinju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (8)