Jovana Jeremić zaplakala: Marić nije hteo da me upozna s Vučićem, ali Bog jeste

Showbiz 25. maj. 202216:03
Podeli:
FOTO: BALKAN INFO / YOUTUBE, Zoran Lončarević/Nova.rs, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Jovana Jeremić krenula je da plače u emisiji "Balkan info" zbog toga što je urednik televizije Hepi, na kojoj je prethodno radila, nije vodio na ručak sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Do Vučića sam došla isključivo sama, meni niko nije pomogao“, rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekivala sam da će me Milomir Marić na bivšoj televiziji, gde sam radila, upoznati sa Aleksandrom Vučićem, međutim on to nikada nije uradio. Prosto nije osetio potrebu da treba mene da upozna sa predsednikom i mogu da kažem da sam mu to u duši zamerila, jer je upoznavao druge voditeljke koje nisu zaslužile da budu upoznate sa jednim predsednikom države, a ja koja sam u svemu bila najbolja i koja sam držala tu televiziju nisam bila upoznata sa predsednikom od strane Marića“, ispričala je ona u „Balkan infu“.

Kaže da je Bog upoznao s Vučićem.

"Možda sam zbog toga baš postala mega zvezda. I dan danas smatram, to me boli, to me strašno boli, jer je on bio glavni i odgovorni urednik te televizije, da sam ja zaslužila da odem na taj ručak sa predsednikom kad su bile pozvane druge voditeljke. Marić mene nije pozvao. A pozvao je žene koje ne mogu da mi čiste cipele u novinarstvu, koje nisu novinarke. I mislim da je tu učinio veliku nepravdu, ali mislim da mu je život pokazao gde je moje mesto. Ja sam do Vučića došla i bez toga. Jednostavno mene je bog upoznao sa Vučićem i moja prodornost, ja sam sama došla do njega. Sama sam mu pisala, on je mene oduševio što mi je odgovorio", rekla je ona.

"Ja znam kakva je bila moja duša kada znaš da si vrhunski i imaš rezultate, a na ručak budu pozvane druge voditeljke, ne budeš ti. Ali bog je namestio da sve bude kako treba, jer je uvek bio na mojoj strani. To su neki emotivni momenti u mom životu. Sve sam u životu uspela svojim radom. Do svega sam stigla isključivo svojim radom i gledanošću koju sam imala", dodatno je ispričala.

BONUS VIDEO: Žiri Zvezda Granda o voditelju kojem je izgoreo stan

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar