Jovana Jeremić Foto: Printscreen

Voditeljka ponosna na uspeh od pre 10 godina.

Voditeljka Jovana Jeremić ponosi se svime što uradi, a sada se na Instagramu pohvalila svojim dostignućem od pre 10 godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, u pitanju je takmičenje u besedništvu na Pravnom fakultetu.

„Pre tačno 10 godina sam osvojila nagradu publike u besedništvu sa NAJGLEDANIJOM BESEDOM SVIH VREMENA PRAVNOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BEOGRADU. Najveće i za mene i moj razvoj najvažnije takmičenje. Beseda se zvala “O dvostrukom moralu”. Nisam ni slutila da će ta beseda predodrediti moju sudbinu, stav, harizmu i izdržljivost u nameri razobličenja licemera današnjice. Ja ih prezirem, bas kao i Čarls Bukovski“, napisala je Jovana.

„Ovo sam izjavila nakon pobede davnog 27.1.2013:  ‘Moje srce je sinoć ostalo na sceni Petice… Zanavek… Nadam se da je moja publika, koja me je svesrdno bodrila, prepoznala moju iskrenost… jer… Vi ste ono za šta se borim uvek… Volim Vas sve…. Hvala Vam na onakvim iskrenim aplauzima… Hvala Vam na svim kometarima… HVALA VAM na glasovima koje ste mi dali!!!!! HVALA VAM’. Iskrenost i kvalitet je ono sto svi prepoznaju“, dodala je voditeljka, a kako je izgledalo njeno besedništvo možete pogledati u video prilogu ispod:

BONUS VIDEO: Jovana Jeremić story