Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka često šokira javnost svojim postupcima i izjavama.

Jovana je sada gostujući u emisiji „Sceniranje“ komentarisala muževe poznatih ličnosti u Srbiji, pa je istakla da je Ceca imala najmoćnijeg supruga od svih žena.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ceca je imala najboljeg muža od svih. Mogu samo da joj zavide svi. Hiljadu puta sam je branila. Ne treba ljudi da joj zavide, nego da joj kažu svaka čast. Ceca je moćna žena i zato je bila udata za najmoćnijeg muškarca tog vremena. Arkan nije ženio kur*icu malu koja ga je jurila, starleticu koja ga je jurila zbog para već Cecu Ražnatović koja je ime, prezime i marka. Svaki muškarac kao što je Arkan izabraće ženu sa imenom i prezimenom kao što je Ceca. Ceci nije bio potreban Arkan, imala je love koliko joj treba“, rekla je Jeremićeva.

Jovana je istakla da obožava Cecu, a potom je šokirala gledaoce izjavom da će možda snimiti duet sa Cecom ili možda i sa Anastasijom.

„Arkan je nju sredio, tu nema priče. Dao joj je na stilu, ona je bila lepa žena, ali imala je mešavine ukuse i neukusa. Sa Arkanom je meni ona postala prelepa. Ja Cecu obožavam i volim njene pesme. Možda Ceca i ja snimimo duet, ili Anastasija i ja“, zaključila je voditeljka.

Podsetimo, voditeljka je već pokazala da voli Cecu, kada je u emisiji „Pretres“ zapevala pesmu popularne pevačice „Neću dugo“.

BONUS VIDEO: Ceca: Žrtvovala sam detinjstvo zbog karijere

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.