Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Pre četiri godine u javnosti je odjeknula porodična drama američkih glumaca Džonija Depa i Amber Herd, koji su se razvodili nakon šokantnih optužbi.

Nakon što je Amber Herd optužila Depa za nasilje i pokazala modrice, na sudu je dobila odštetu od sedam miliona dolara, koje je uplatila u humanitarne svrhe, Dep je najavio se da će i on sam podneti tužbu protiv nje i da je on taj koji je trpeo nasilje, što niko nije shvatio ozbiljno.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac je to zaista i učinio 2019. godine, a tražio je da mu bivša supruga isplati čak 50 miliona dolara. Ovih dana u javnost se pojavljuju detalji koje Džoni Dep planira da iskoristi kao dokaz na sudu.

Naime, u audio-snimcima čuje se kako Amber priznaje da je Džonija gađala posuđem, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji, između ostalog i tvrdnje da je glumica kriva što je Dep ostao bez dela prsta, da mu je ugasila cigaretu na obrazu i sl.

Sada se Džoniju pridružila Amberina bivša asistentkinja Kejt Džejms, koja je radila za lepu glumicu tri godine i tvrdi da je za to vreme trpela zlostavljanje.

„Amber se često drogirala, ne rekretativno, namerno je uzimala ogromne količine droge. Uz to bi pila i alkohol, a tokom tih „napada“ pod dejstvom opijata, uništavala je sve oko sebe“, ispričala je bivša asistentkinja Herdove.

„Uglavnom je koristila sintetičke droge, ali i „magične pečurke“, tada je zlostavljala kompletno osoblje. Na kraju radnog vremena, otišli bismo kući, a ona je nastavljala da nam šalje poruke pune uvreda.

Ona je rekla da je glumica nju zlostavljala i fizički i emotivno, do te mere da je Kejt slabo jela i loše spavala, sve dok na kraju nije dala otkaz. Ona takođe ističe da je Džoni Dep, s druge strane, bio ljubazan prema njoj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.