Kao specijalni gost na koncertu u Beogradu čuvenog italijanskog tenora, Andree Bočelija, pevala je Jelena Tomašević. Bočeli je sinoć nastupio na festivalu "Belgrade River Fest", a koncert je održan na platou Geozavoda, na obali reke Save, u koncertnoj dvorani na otvorenom koja je postavljena samo za ovu priliku.

Nakon što je sinoć festival otvorio koncertom za pamćenje najpopularniji tenor sveta Andrea Bočeli, na platou Geozavoda – koncertnoj dvorani na otvorenom, večeras je nastupala i Mariza, fado kraljica iz Portugala.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovom koncertu prisustvovala je pevačica Jelena Tomašević sa svojim suprugom, glumcem, Ivanom Bosiljčićem. Jelena je došla da uživa u spektaklu na obali Save, pa se pre početka koncerta osvrnula na svoj jučerašnji nastup.

„Ceo dan dobijam poruke podrške od svojih kolega, prijatelja. Svi su ponosni. Imam osećaj kao da sam bila na koncertu gde sam predstavljala svoju zemlju, pa su me svi doživeli kao predstavnika svoje zemlje i nekog najrođenijeg, takvu sam ljubav dobila i takvu sam ljubav uzvratila“, rekla je Tomašević, pa je dodala:

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Neverovatan je osećaj, ovo su oni momenti koji se dešavaju jednom u životu. Neverovatan je osećaj zadovoljstva i časti.“

BONUS VIDEO: Balkanskom Ulicom: Branislav Tomašević i Jelena Ivanović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare