Jelena Tomašević ima nastup posle dve godine: Želim bliskost s publikom

Showbiz 26. okt. 202112:22
Podeli:
Jelena Tomašević Foto: Marko Petrović

Jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević održaće ovog četvrtak akustični koncert u beogradskom Buddha Bar-u. Sve najpoznatije pesme izvešće u novom aranžmanu, u posebnom ambijentu prestižnog restorana, što će biti Jelenin prvi susret sa beogradskom publikom, nakon što je pre dve godine napunila Sava Centar.

„Pre više od dve godine sam nastupala pred beogradskom publikom i to je zaista bio poseban susret u Sava centru. Sada ću po prvi put u Beogradu nastupati u akustičnom sastavu i mnogo se radujem zbog toga, jer se na ovakvim intimnijim koncertima ostvaruje neverovatna bliskost između publike i izvodjača“, rekla je Jelena Tomašević ovim povodom za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Poznata pevačica objavila je 13. septembra novu pesmu „Sve ispočetka“, koju će ovom prilikom izvesti uživo, uz brojne druge svoje hitove, ali i poznate tradicionalne numere.

„U novim aranžmanima pevaću svoje omiljene pesme sa prethodnih albuma, nove singlove i poneku iz mog repertoara tradicionalne muzike, a sama atmosfera će dozvoliti da se ponešto neočekivano otpeva. Ovaj sastav muzičara to omogućava, jedina stvar koja  je potpuno sigurna i obavezna je da nam veče bude prelepo“, dodala je ona za naš portal.

„Mnogo mi je drago da nam je ovo vreme otvorilo mogućnost da nastupamo i u ovakvim predivnim gradskim prostorima. Meni mnogo prijaju nastupi, kakve su imale moje drage Lena Kovačević i Aleksandra Radović baš na ovom mestu. Spoj ambijenta, divne usluge i odabrane muzike, su mera zbog kojih su ovakve večeri moj izbor“, istakla je Jelena Tomašević, najavljujući svoj nastup 28. oktobra na ovoj prestižnoj lokaciji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar