Jelena Rozga: Uživam u kuhinji, saloni mi ne fale

Showbiz 10. maj. 202000:33 > 00:57
Podeli:
Foto: Printscreen/NOVA S

Pevačica Jelena Rozga dane u karantinu i sebi i svojim obožavaocima prekratila je tako što je svake nedelje držala mini koncert iz svoje kuće.

„Virus i ova blokada sveta je nešto što ja ne mogu kontrolisati, ali mogu u svojoj glavi posložiti stvari tako da budem što pozitivnija i puna dobre energije. Muzika je put kojim najlakše komuniciram i želela sam, onoliko koliko sam u mogućnosti, da publici pružim neko lepo i opuštajuće vreme tokom izolacije“, rekla je Jelena za 24sata.hr i dodala da se u izolaciji mnogo više zadržava u kuhinji:

PROČITAJTE JOŠ

„Ranije sam retko bila u kuhinji, ali sada moram priznati da mi se čak i sviđa, napravim sebi neke fine stvari i baš guštam. Takođe, uživam družeći se i brinući se o svom psu, koji mi inače jako nedostaje kad sam na putovanjima, a to je često. Imam vremena s prijateljima popričati o nekim naizgled nebitnim stvarima, ali zabavnim, za koje nismo imali puno vremena ranije“, rekla je Rozga, koja kaže da joj saloni ne fale, jer i u kućnim uslovima ume da se neguje, ali jedva čeka da prošeta splitskom rivom i zagrli najmilije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar