Jelena Gavrilović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Glumica je prisustvovala kocertu regionalne zvezde Nine Badrić održanom u Beogradu, pa je tom prilikom otkrila brojne detalje iz privatnog života.

Jelena je ispričala da postoje brojne pesme koje mogu da je rasplaču, ali da najčeša plače kada je u potpunosti sama.

PROČITAJTE JOŠ:

Već godinama oboćavaoce glumice zanima da li planira da se uda i kako će izgledati njena svadba. Jelena se osvrnula na brojna pitanja na ovu temu, pa je otkrila šta očekuje kada je ljubav u pitanju u budućnosti.

„Stajem na taj ludi kamen već poslednjih deset godina, to je sada već standardno pitanje. Nisam sigurna da će venčanica biti bela, uvek planiram, ali sada planovi su jedno, a život pokaže uglavnom drugo, ali odgovor je da, planiram“, rekla je Gavrilović za „Blic“, pa je dodala:

„Ne maštam o veridbi, nisam nikada razmišljala o tome na taj način. Mislim da je u životu uvek važnije da nađeš pravu osobu, pa kada odlučite da stavite to na papir, koji u suštini ništa ne znači, onda je okej da pozovete prijatelje, proveselite se i da vam bude lepo. To venčanje služi ne da bi se ja osećala dobro, već da bi svi ljudi pored mene bili tu na istom mestu.“

BONUS VIDEO: Jelena Gavrilović na koncertu Marize

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)