Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Ana Nikolić oduvek je svojim izjavama i ponašanjem privlačila veliku pažnju javnosti.

Ona je na na srpskoj estradnoj sceni prisutna više od dve decenije, a za to vreme je nekoliko puta uspela da se „pošteno“ izblamira.

PROČITAJTE JOŠ:

Neretko svojim izjavama zasmejava ljude, ali na društvenim mrežama ima i onih koji komentarišu kako su zabrinuti za pevačicu.

Samo tokom poslednjih meseci je u medijima iznosila svoj stav o raznim temama, pa je tako pre neki dan apelovala na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „ukine ružne crtane filmove“ jer su „deca luda i autistična“.

Na pitanje da li sa svojom ćerkom stiže da gleda crtaće, Ana Nikolić je odgovorila da su crtaći danas „nakazni“.

„Ona gleda neke kričrs, neke ružne crtane filmove sa ružnim likovima, ne znam ko to pravi za decu, apelujem ovim putem, predsedniče, molim vas, učinite nešto, ukinite ružne crtane. Neke nakazne igračke, nešto, šta je s tim? I onda kao, što su nam deca autistična, ovakva, besna, luda, nezainteresovana za svet oko sebe, kao što i jeste. Hagi Vagi? Šta je to?“, rekla je Ana Nikolić u emisiji „Ekskluzivno“.

Ana Nikolić Foto: G. G./ATAImages.

Ona je nedavno otkrila i brojne porodične detalje, pa je pričala o babi i dedi, koji je imao problema sa alkoholom.

„Ja sam jedina osoba koja je blokirala babu na telefonu! ‘Baba, ideš na blok na nekoliko dana.’ Zove me i kaže: ‘Kad ćeš da pevaš? Hoću da umrem, kad ćeš ti da pevaš nešto?!’ Žena me zove po 70 puta. Ljudi su počeli da misle da mi je to neki dečko. Ja joj kažem da mi nešto telefon nije radio. Posle je odblokiram. Zamisli da svaki dan slušam njene priče“, rekla je Ana, pa je otkrila da je njen deda imao probleme sa alkoholom, zbog čega ga je ostavila supruga, a potom se uporedila sa njim:

„Moja baka se razvela pre 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je deda bio alkoholičar. Ja sam taj deda, on je čovek umro od alkohola. Bio je Vaga u horoskopu, kao i ja. Ja verujem u taj ženski rodoslov. Ja sam pokušala da izbegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomešao se pogrešan DNK, šta da radim“, rekla je kroz smeh Ana u emisiji „Magazin In“.

Ova izjava je mnoge nasmejala, ali i zabrinula, baš zato što je Ana Nikolić u prošlosti nekoliko puta imala problema sa zakonom zbog alkohola, a odnedavno na internetu kruži snimak sa njenog nastupa, ispod kog mnogi pišu da je pevačica u alkoholisanom stanju.

Pored detalja o svojoj babi i dedi, Ana je otkrila i detalje odnosa sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. Njih dvoje venčali su se 2016. godine, a nakon idile, usledile su brojne svađe, koje su dovele do razvoda.

Ana Nikolić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je sada govorila da je dolazilo i do fizičkog okršaja između njih dvoje.

„Mi smo više kao blizanci, više nego moj brat rođeni. Nije se ljubav potrošila, dva ista karaktera i temperamenta, gde niko neće da povuče ručnu, dva narcisa zlostavljača, teško. I meni je žao, ali prosto to je tako. Sve je to moglo, gađali smo se stvarima, ali kada je došlo dete, više nisam imala taj luksuz da treba tako da živimo. Ljubav prema Tari je bila veća za mrvicu, između dva zla sam izabrala manje“, rekla je Ana u „Magazinu in“, a kada je voditeljka konstatovala da Đurić nije bio spreman za roditeljstvo, Ana je odgovorila:

„Ne znači, bio je mlad. Ja sam papire za razvod podnela kada sam ga najviše volela. Najteža, ali najispravnija odluka.“

Inače, pevačica ume svašta da ispriča i na svojim nastupima. Tako je tokom nedavnog nastupa u Zagrebu u jednom trenutku sela na binu i rekla: „Ja sam pi*** Ana“. Tako je podsetila sve na hit situaciju od pre nekoliko godina.

Podsetimo, sad već čuvenu rečenicu pevačica je uputila svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti – nakon što mu je ključevima ogrebala automobil.

„Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka. Ja ključeve, i ključevima nov ‘mercedes’ neki, stig’o, 100.000 evra. I ja ključevima: ‘Ja sam, pi*ko, Ana!’. Znači, 5.000 evra šteta bila. Po svim vratima! Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam ceo levi deo. Znači, ja sam pakao! Zato ti kažem – za koga se udati, kome život upropastiti“, ispričala je Ana pre nekoliko godina.

Ana Nikolić ima dugačak i inspirativan dosije duhovitih odvala. Na primer, svoje konzumiranje alkohola jednom prilikom okarakterisala je kao „pijuckanje“, što je voditelja emisije u kojoj je gostovala, ostavilo bez reči.

„Da li si ponovo počela da piješ ili je to deo prošlosti?“, upitao ju je on.

„Ponovo počela da pijem? A kad sam ja to prestala? Nisam ponovo počela da pijem, ja pijuckam“, rekla je Ana, a ova rečenica postala je toliko popularna da je i dan-danas mnogi upotrebljavaju.

Podsetimo, Nikolićeva je 2006. godine uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, kada se sa svojom majkom vraćala iz noćnog provoda. I 2010. godine privedena je u policijsku stanicu na trežnjenje, kada je u sebi imala preko dva promila alkohola.

BONUS VIDEO: Ana Nikolić u izlasku