Izdeformisano lice Meg Rajan je jedna od najtužnijh slika plastičnih operacija

Showbiz 27. sep. 202116:03
Podeli:
Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekada omiljena holivudska glumica Meg Rajan već više od pet godina apstinira od igranja u filmovima, a jedan deo javnosti smatra da se odgovor na pitanje zašto krije na njenom licu.

PROČITAJTE JOŠ

Meg Rajan je, iako to još nije priznala, jedna od najslavnijih osoba koje su postale žrtve loših odluka pri odlasku kod plastičnog hirurga i kozmetičkih stručnjaka.

Glumica se nakon dugo vremena pojavila na prestižnom događaju u Los Anđelesu, na otvaranju Filmskog muzeja koji je organizovala Američka filmska akademija.  Bila je maltene neprepoznatljiva na prvu loptu. Od botoksa je teško videti njene oči a izgubila je i prepoznatljiv osmeh zbog kog ju je ceo svet obožavao u filmovima „Kada je Hari sreo Sali“ ili „Francuski poljubac“.

Ona nikada nije želela javno da priča o zahvatima koje je radila, ali je holivudska štampa dobila potvrdu od nekoliko različitih doktora specijalista koji kažu da je glumica žrtva plastične hirurgije.

Foto: Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia

Oni navode da je koristila filere za obraze, ili prebacivanje sala u ovaj deo lica, ali da je preterala sa količinom, zbog čega joj obrazi, kada se osmehne, prekriju oči. Tvrde i da je koristila botoks za zatezanje bora na čelu, ali i filere za usne, kao i da je operisala nos.

Zli tračevi govore i da je postala zavisna od plastičnih operacija.

Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

BONUS VIDEO: MTV Dodela Muzičkih Nagrada

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar