Pevačica progovorila o učešću u popularnom takmičenju.

Pevačica Barbara Bobak za naš portal je otkrila mnoge zanimljivosti o sebi, poput toga da ima novog kućnog ljubimca – mačku Ružicu, a onda se osvrnula na svoje učešće u „Zvezdama Granda“.

PROČITAJTE JOŠ:

Publika je tu imala priliku da je čuje prvi put, a ona kaže da nije ponosna na ono što je pokazala u takmičenju.

„Na poklon sam dobila mačku. Ime joj je, prema pasošu Hermiona, ali sam je ja nazvala Ružica. Inače, nikad nisam bila neka ‘cat person’, čak sam se u jednom periodu i bojala mačaka, ali ova mi je tako prirasla srcu. Sva je diva, tako je nežna i lepo se slažemo“, rekla nam je Barbara, a onda prokomentarisala svoje učešće u „Zvezdama Granda“.

„Mene je, ne zbog Zvezda Granda, nego zbog mene tako sramota. Mene kada neko taguje na tom snimku, ja se sva stresm zato što sam jako loše pevala da je to bilo katastrofa“, iskrena je pevačica.

Barbara Bobak
Barbara Bobak Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Bila je korona i ja sam to videla kao dobru priliku za neku reklamu. Međutim, to je bilo sve samo ne reklama, jako sam se izblamirala. Jako sam loše pevala zato što to nisam shvatila dovoljno ozbiljno. Ja sam mislila da će to biti kao bilo gde da sam otišla da pevam i bila sam kao ‘najluđa’ tamo, ali kak sam izašla na binu noge su mi se tresle, voda mi se u uši sipala i bilo mi je belo pred očima“, nastavila je ona.

„U glavi mi je bilo: ‘Samo nemoj da pevaš u falšu i sve je okej’. I tako je i bilo, samo nisam pevala u falšu. Ali, Bože moj, valjda nije puno ljudi videlo“, iskrena je Bobakova.

„Posle toga sam pričala sa mojim prijateljem Peđom Vujićem. Bila sam u fazonu: ‘Ne može ovo biti moj jedini materijal, ovo je sramota, neće me niko zvati’. I onda sam otišla i snimila obrade koje su munjevito dobile preglede. E sad, da li su na to uticale Zvezde Granda, da li moj izbor pesama. Mislim da je sve uticalo“, istakla je pevačica.

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Barbara Bobak Grand