Foto: Youtube Printscreen/ML FILMOVI

Čuvena serija "Srećni ljudi" bila je jedna od omiljenih na našim prostorima, a redovno je okupljala porodice širom naše zemlje. Gledaoce je oduševila još prilikom prvog prikazivanja, a mnogi su ispratili i brojne reprize.

Iako je, sudeći po onome što se prikazivalo, sve izgledalo savršeno i delovalo je kao da na snimanju radi jedna složna ekipa, stvari su iza scene bile znatno drugačije.

PROČITAJTE JOŠ:

U toku rada na ovom projektu, između glumaca koji su bili angažovani javljale su se nesuglasice, ali i nezadovoljstvo zaradom.

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović u seriji su glumile stanarke takozvanog „Ranča proteklih“. Međutim, u privatnom životu njih dve se nisu podnosile, kako su pisali mediji.

Mesto na kojem su snimani ovi kadrovi, odnosno „Ranč prokletih“ i danas postoji i nalazi se u blizini Partizanovog stadiona.

Foto: Printscreen RTS

Neslaganje glumica ipak nije ono što je obeležilo snimanje. Posebnu pažnju publike privukla je promena glumica za jednu od glavnih uloga.

Naime, Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju. Razloga zašto se glumica rešila na ovaj potez, bio je, kako se navodi, mali honorar. Nju je zamenila koleginica Zlata Numanagić.

Foto: Printscreen/YouTube/rts

Ona nije jedina koja je rešila da odustane od snimanja popularne serije.

Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, sa predlogom da njegov lik Lune Šćekić ode u svoj kraj da se zaposli.

BONUS VIDEO: Dušan Čavić i Dušan Šaponja, autori serijala Marka-Žvaka

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)