Ivanović: Lukas nam preti u ime vlasti

Showbiz 18. apr. 202019:40 > 20:21
Podeli:
Foto: NOVA S/Zoran Lončarević

Nakon što je folk pevač Aca Lukas pretio smrću voditeljima Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću, navodeći za državne tabloide da će ih "baciti sa desetog sprata kroz prozor" - voditelj Ivan Ivanović najavio je tužbu protiv pevača, navodeći da će se na dalje njegovim izjavama baviti policija i tužilaštvo.

Naime, Aca Lukas je dao izjavu za državni tabloid „Srpski telegraf“, u kojoj je pretio smrću voditelju Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću, zbog toga što, kako ih lažno optužuje, pozivaju ljude na kršnje propisanih mera tokom pandemije. Ivan Ivanović za Nova.rs navodi da će odgovoriti tužbom.

„Mislim da je u svakom slučaju kompletan tekst „Srpskog telegrafa“ idiotski, radi se o nameri ovog tabloida da nanese štetu i meni i Kesiću i da prikrije sopstveno sudelovanje u činjenici da se mere Vlade Republike Srbije ne shvataju ozbiljno.  Mislim da je ovo njihova reakcija na moj video klip u kojima sam izdvojio njihove naslovne strane u kojima objašnjavaju ljudima da je virus smešan, da ne dižu paniku i da se ništa strašno neće desiti, itd“, govori voditelj Ivan Ivanović za Nova.rs i dodaje:

„Kao instrument za to su našli Acu Lukasa koji je uvek pogodan za stvari koje nemaju veze sa zravim razumom, jer mu zdrav razum nije blizak. Drago mi je što njegova mama gleda mene i Kesića, znači da u toj porodici ima normalnih, ali u svakom slučaju kada ti neko preti da će da te ubije nije prijatno. Time šta je pričao Aca Lukas će se pozabaviti policija i tužilaštvo, što se tiče „Srpskog telegrafa“ i ostalih tabloida, nikada neće biti zaboravljena njihova uloga u svemu ovome i način na koji su izveštavali i kako su pokušavali da ubede građane da se ništa ne dešava dok je virus huljao i dok se zaraza brzo prenosila“, zaključio je voditelj za naš portal.

Podsetimo, Lukas je izjavio da će “Ivanovića i Kesića baciti kroz prozor sa desetog sprata ako se njegovoj majci nešto desi”, aludirajući na to da njegova majka gleda emisije popularnih voditelja.

“Otići ću kod debila Ivanovića i kretena Kesića da ih bacim kroz prozor sa desetog sprata ako mi se majci nešto desi jer ću ih lično smatrati odgovornim zato što pozivaju stare ljude da izađu na ulicu i da ne poštuju mere izolacije, koje ceo svet sledi. Samo budale se u ovom momentu prave pametne, a ja neću da mi majka umre zbog njih”, izjavio je pevač u svom stilu za pomenuti mediji.

Njegov optužbe i pretnje kroz režimske tabloide dolaze nakon poslednje emitovane epizode emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, u kojoj je emitovan jednoipominutni video koji povlači paralelu  upravo između lažnih pisanja državnih tabloida u kojima se navodi da je koronavirus zapravo “najsmešniji virus u istoriji”, te da je  „Covid-19 pevara veka” kao i da je “kineska krv lek za koronu” – ali i između Ivanove emisije koja je od samog početka pojavljivanja virusa u Srbiji, zajedno sa ostatkom United Grupe, apelovala na građane da ostanu u svojoj kući.

Televizija Nova S najoštrije osuđuje pretnje smrću koje su javno, preko tabloida “Srpski telegraf”, upućene Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću i zahteva trenutnu reakciju nadležnih državnih organa.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.