Pevačica Ivana Selakov za portal Nova.rs otkrila je koja pevačica je njen favorit na festivalu „Pesma za Evroviziju ’22“ i zašto baš ona.

Sinoć je u RTS-ovom studiju održano prvo polufinalno veče „Pesme za Evroviziju ’22“ u kojoj smo imali priliku da poslušamo 18 kompozicija, od kojih se devet plasiralo u finale.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivana Selakov je odlučila da će ove godine pratiti festival. Poslušala je sve pesme i otkrila nam kome se, prema njenom mišljenju, smeši velika karijera.

„Šansu da napravi dobar imidž naše zemlje u inostrastvu ima Sara Jo“, rekla je pevačica, pa dodala:

„Devojku ne poznajem, ali ona izgleda svetski, pesma i ona su moderne to će se publici svideti, mislim da će njen scenski nastup biti ludilo. Ima veliki plus od mene što priča italijanski.“

Muziku i tekst radio je poznati producent Slobodan Veljković Coby, tako da ova numera obećava. Mnogi je favorizuju i zbog toga što je pevačica u detinjstvu živela u Italiji, a sada studira italijanski jezik, te će u Torinu moći i da govori na jeziku domaćina.

Podsetimo, Ivana Selakov je dve godine bila članica grupe Beauty Queens, koja je 2007. učestvovala na Evroviziji sa Marijom Šerifović i donela Srbiji pobedu.

BONUS VIDEO: Sara Jo: „Muškarčini“ je mesto na Evroviziji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)