Ivana Selakov za Nova.rs otkrila tajnu uspeha svog braka
Foto: Nova.rs/video

Pevačica već dugi niz godina gradi uspešnu karijeru u kojoj je snimila veliki broj pesama.

Međutim, u vreme kada je mnogo novih lica na estradnoj sceni, veoma je izazovno izabrati pesmu i od nje napraviti hit.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivana je istakla da je jako važno da pevač osetu ono što peva, pa se osvrnula na greške koje je pravila u svojoj karijeri.

„Uvek se vodim nekim ličnim utiskom. I kada biram pesme, nije važno da li je brza il spora, bitno je da me prođu žmarci, da mi se nešto desi u organizmu i onda znam da je to pesma za mene. Bitno mi je da verujem u pesmu! Na primer nekoliko puta mi se desilo da izaberem i snimim pesmu na tuđi nagovor i iako se potrudim da to bude kako treba vidi se da nisam uživala, jednostavno se to oseti. Tada sam rekla sebi da ću uvek birati sama“, ispričala je pevačica, kako prenosi „Grand Online“.

Ono što je za nju najvažnije kada je u pitanju napredak u karijeri, jeste podrška porodice koja joj nikada nije nedostajala. Njen suprug Peđa prati njen rad i uvek je uz nju.

„Kada sam radila obradu Sinanove pesme ‘Da se opet rodim’ to je bila Peđina ideja. Ja nisam to želela da snimam, kako ja da obradim pesmu velikog Sinana, ali on je verovao u mene i taj projekat i zaista se ispostavilo da je u pravu. Međutim sa druge strane desila se situacija da sam ja verovala u pesmu ‘Daleko si’, a on nije bio nešto oduševljen i nije nešto verovao i smatrao da je da ta numera nije za mene, ali ispostavilo se suprotno. Svakako smo dobar tandem“, rekla je Ivana.

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)