Tajna veza Ivane Hurricane i Vladimira Volkova

Podeli:
Vladimir Volkov i Ivana Nikolić. Foto: Starsport, Dragan Mujan/Nova.rs

U estradno-sportskim krugovima mesecima se spekuliše da se pevačica Ivana Nikolić iz grupe Hurricane i fudbaler Vladimir Volkov tajno viđaju, a sada se oboje odmaraju u Dubaiju.

PROČITAJTE JOŠ

Pre nekoliko meseci u estradno-sportskim krugovima spekulisalo se da su pevačica Hurricane Ivana Nikolić i pomoćni trener FK „Kolubara“, Vladimir Volkov, u tajnoj vezi. Lepa Uraganka je jednom prilikom demantovala glasine, dok se Volkov tim povodom nije oglašavao.

Međutim, do njenog odlaska u Roterdam na Evroviziju, oni su bili nerazdvojni, te su više puta viđeni zajedno u restoranima na Novom Beogradu, mada uvek u društvu prijatelja. Među njima su simpatije bile veoma uočljive, što su primetili i mnogi oko njih.

Kako saznajemo, Volkov je pre nekoliko dana sa prijateljima otputovao u Dubai, a dokaz su snimci i fotografije koje je objavljivao na Instagram profilu.

Zanimljivo je da je Ivana juče otputovala na istu egzotičnu destinaciju, te se pre poletanja „čekirala“ u avionu objavivši fotografiju.

Ivana Nikolić Foto:printscreen/instagram/ivana-boom-nikolic

PROČITAJTE JOŠ

„Ivana i Volkov upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. On nije kumovao njihovom odnosu i držao se po strani, ali oni su se dopali jedno drugom. Ne zna se tačno šta se među njima konkretno dešava, ali sigurno postoje velike varnice. Sigurno je da će se ovih dana videti u Dubaiju, pošto će imati priliku da sede u istom društvu koje im je zajedničko“, rekao je naš izvor.

Podsetimo, Vladimir Volkov bio je oko tri godine u vezi s pevačicom Sandrom Prodanović, poznatijom kao Sandra Afrika. Njihova veza bila je prilično burna jer su za to vreme više puta raskidali i mirili se.

Ivana Nikolić imala je dečka neko vreme, ali mesecima više nije s njim i javnosti se predstavlja kao slobodna devojka.

Inače, Ivana je sa pevačicama Hrurricane, Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević, predstavljala Srbiju na 65. Pesmi Evrovizije i s pesmom „Loco Loco“ i osvojila 15. mesto.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar