Foto: Instagram/jelenatomasevic_official

Glumac i pevačica su u braku više od 10 godina i važe za jedan od najskladnijih parova.

Ivan i Jelena venčali su se 2011. godine i imaju ćerku Ninu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, oni su pre braka imali krizu u vezi, kada su i raskinuli na neko vreme, a upravo tada nastala je jedna od najlepših i najemotivnijih Jeleninih pesama.

Sergej Ćetković tada joj je ponudio pesmu „Da mi je da mi se vrati“, ali je ona odbila da je snimi, a snimila ju je tek nakon nekog vremena, kada se i pomirila sa Ivanom.

„Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: ‘Napisao sam ti jednu pesmu’. I pusti mi on ‘Da mi je da mi se vrati moj dragi’. Kažem da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: ‘da mi je da mi se vratiš’. Stvarno, ja ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu“, prisetila se Jelena Tomašević jednom prilikom u emisiji „Kec na jedanaest“.

Dve godine kasnije je ipak odlučila da snimi ovu numeru, nakon što se pomirila sa Ivanom, pustila mu je, a on se oduševio.

„I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: ‘E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala’. Rekao je da je božanstveno i pitao zašto je nisam snimila“, rekla je pevačica, koja je nakon toga odlučila da je snimi.

Dok nisu bili zajedno pisalo se da je Ivan navodno bio u vezi sa balerinom Lidijom Novaković.

Jelana i Ivan su se nakon svega pomirili i sada su u skladnom braku, vole se i velika su podrška jedno drugom, što ne kriju ni u javnosti.

BONUS VIDEO: Jelena Tomašević o nastupu sa Bočelijem

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)