Italijan o drogiranju: Jesam glup, ali ne toliko

Showbiz 24. maj. 202107:56
Podeli:
Foto: Printscreen

Nakon što je Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damijan Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah demantovao navode da bi potom najavio i da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

„Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom“, rekao je Damijan i nastavio:

„I to pred kamerom koja je uperene u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko!“.

Podsetimo, švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je „Njujork Tajms“. Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa „Maneskin“ oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.

„Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas“,e navodi se u objavi grupe „Maneskin“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar