Pevačica Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a sada se prisetila koliko je težak i trnovit njen put do uspeha bio.

„Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam“, rekla je najpre Tea koja je potom otkrila da je ponosna na svoj dosadašnji uspeh.

PROČITAJTE JOŠ

„Jako sam zadovoljna kako je prošao moj prvi album. Mislim da se rad uvek isplati, svačija karijera je puna uspona i padova, uverena sam da se sreća zaslužuje. Moja karijera nije išla uvek uzlaznom putanjom, ali ja učim da budem zadovoljna i zahvalna. Ozbiljan sam radoholičar“, rekla je pevačica, koja je potom priznala da je svojevremeno razmišljala da odustane od pevanja.

„Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vreme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam preterano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati“, ispričala je.

Tea se osvrnula i na Pradu ponosa koja je trebalo da se održi 17. septembra i istakla da bi rado pevala na toj manifestaciji.

Šta je još otkrila pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: TOP 5 lepotica koje ne stare

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)