Lana Vukčević Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena /Grand online

Talentovana Lana Vukčević (15) iz Podgorice u prvom krugu je oduševila žiri i postala jedan od favorita u "Zvezdama Granda", ali je u drugom kolu potpuno razočarala žiri, kao i mentorku Cecu Ražnatović, zbog čega je i ispala iz takmičenja.

Naime, ova devojčica odabrala je da se predstavi pesmom „Do mene je“, a već tokom druge numere „Jadna ti je moja moć“ žiri je bio potpuno razočaran, pa je Lana dobila svega 2 glasa.

Od samog starta videlo se da nešto nije u redu, a Marija Šerifović dobila je priliku da prva prokomentariše Lanin nastup, a s obzirom na kandidatkinjine godine, birala je reči kojim će se obratiti.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovde se desilo nešto što bi mnogi rekli da je neočekivano, a ja bih rekla potpuno očekivano. Imamo devojčicu koja ima 15 godina i koja poseduje neko svoje znanje. Prvenstveno mislim da je za nju još uvek rano i da nije spremna za ovo takmičenje, ne zato što ne zna da peva već njeno trenutno psiho-fizičko stanje takvo da još uvek nije spremna za „Zvezde Granda“. Ne znam da li je sa Cecom radila, da li je dolazila na probe, deluje mi kao da nije dovoljno spremana, a i ne dopada mi se repertoar. Ona ima temelj ali mora sebe da resetuje, ovo je za nju trenutno preveliki zalogaj „, rekla je Marija.

Reč je dobila i mentorka koja je milionskom auditorijumu objasnila šta se zapravo desilo i da li je Lanu zaista spremala za takmičenje, prenosi „Grand Online„.

„Ja sam Lanu videla samo jednom i to odmah nakon prvog kruga, nisam bila u prilici da intenzivnije radim sa njom. Mislim da je ogroman potencijal i ne znam čije su to odluke, ali smatram da takmičari moraju da budu i da rade sa svojim mentorima jer mi stojimo iza njih. Dobijala sam od Lane samo video snimke, ali ja ne mogu preko video klipa da ispravljam njene greškice“, rekla je Ceca, a Đorđe David je u pitao – „Je l’ aludiraš da je radila sa nekim drugim?“

Ceca nije želela da odgovori, braneći se da ne zna, ali je Lana na kraju priznala da je umesto sa mentorkom radila sa tatom.

„Tu je problem. Tvoj tata tebi želje najbolje, ali nikad ne može da bude objektivan jer ide srcem“, nadovezala se Marija.

„Iako po propizicijama ne može da se takmiči neko sa 15 godina, jer je starosna granica od 16, tih 110 miliona na Jutjubu mi je dalo zeleno svetlo da joj dam šansu. Mislim da njeno vreme tek dolazi, ona će za godinu, dve biti apsolutno spremna za ovo takmičenje“, smatrao je Popović, dok je Ana Bekuta rekla takmičarki da je sad okusila scenu i da će joj to biti dobra podloga da naredne dve godine radi na sebi i ponovo zablistau takmičenju.

BONUS VIDEO: Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)