Isak Šabanović: Tek sam sad dobio etiketu muzičara

Showbiz 02. jun. 202118:55
Podeli:
Isak Šabanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

"Nisam se promenio, majke mi. Mnogi pričaju da jesam i hvala im na tome. Nije lepo kada te svi vole, ali lepo je kada dođeš u Bijelo Polje i popiješ kafu sa starim muzičarima i kažu ti: "Ti si novi muzičar". Ja sam sad dobio onu etiketu muzičara", rekao je takmičar "Zvezde Granda" Isak Šabanović.

Učesnik ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Isak Šabanović iz Bijelog Polja, svojim prvim pojavljivanjem na velikoj sceni definitivno je osvojio Balkan. S obirom na to da je preko noći postao popularan, mnogi se pitaju da li će ga slava promeniti ili će ostati onaj stari.

Budući da je u decembru izašao iz anonimnosti, Isak tek sad postaje svestan šta je, zapravo, snašlo.

„Nisam se promenio, majke mi. Mnogi pričaju da jesam i hvala im na tome. Nije lepo kada te svi vole, ali lepo je kada dođeš u Bijelo Polje i popiješ kafu sa starim muzičarima i kažu ti: „Ti si novi muzičar“. Ja sam sad dobio onu etiketu muzičara“, rekao je pevač za „Grand online“.

Isak Šabanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Od Isakovog prvog pojavljivanja, svi željko iščekuju svaki njegov nastup, a protekle subote stvari bas nisu išle po planu, pa je takmičar, možda neočekivano, završio u baražu.

„Prvi put mi je zadrhtao glas… Lažem, nije. Joj, majke mi, prvi put mi je zadrhtao kad pevam od treme. Mislio sam da će me pustiti u drugoj, a ono katastrofa. Ali dobro, imao sam prejakog pored sebe. Nema više loših“, rekao je on i priznao da je imao veliki pritisak.

Kandidat je u protekloj emisiji ostao bez glasa od strane Đorđa Davida, koji mu je zamerio to što nije fokusiran na takmičenje, već svoju energiju troši i rasipa na neke druge stvari.

„On je u pravu. A njemu je sve oprošetno. I Mili da mi je rekao. Ja hoću sad da dišem kao Mili, da mu uzmem tu energiju i da je prebacim na sebe, hoću da bukne sve to“ istakao je Šabanović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar