Isak Šabanović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Mladi pevač koga smo upoznali u "Zvezdama Granda" otkriva sa kim bi voleo da snimi duet.

Isak Šabanović smatra da je još uvek nije on taj koji treba da bude pita za duet.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne bih previše eksperimentisao i ja mislim da u ovoj situaciji nisam ja taj koji treba da pita nekog za duet. To nije lažna skromnost, ali ko sam ja da pitam, a ako mene neko pita od ovih većih i starijih kolega i zvezdi, zašto ne bih. Ili rok, ali može i anrodnjak neki, tipa pesme ‘Jorgovani’ i ‘Lopov, lopova'“, priznaje Šabanović.

Pevač ume sa obožavateljkama, mada tvrdi da su fanovi nekad bezobzirni.

„Sada se dobro branim od njih. Donekle sam se navikao na popularnost, zapravo sam naučio kako da se ponašam u stvari. Malo mi je došlo do mozga sve, ali nemam u glavi da sam ja neka zvezda. Mada jedino što mi smeta je kada sam u centru pažnje i dođem negde gledaju me i ako se nakašljem, eto malo mi to smeta. Naravno, dođu ljudi da se slikaju, ali često nemaju obzira, priđu mi dok jedem, dok su mi puna usta. Sve u svemu mnogo mi je trebalo da se naviknem, ali sada se opuštam maksimalno i hoću da živim“, istakao je Šabanović za „Grand online“.

Isak je u saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem snimio prvu pesmu koja je kod publike odlično prihvaćena.

„Za sada je to to, sa Milijem sam naravno dobar. Nećemo da se lažemo, napravio mi je hit koji i danas svi pevaju. Ne znam šta će sada biti pošto drugu pesmu radim sa Sofrom, ali svakako s Milijem sve korektno, pomogao mi je mnogo i tokom takmičenja i posle toga“, ispričao je Isak.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Komentari

Svi komentari (0)