Internet zlostavljanje buja: Nova žrtva je maloletna ćerka Dženifer Lopez

Showbiz 25. jan. 202216:21 > 16:35
Podeli:
Foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia / Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko puta ste čuli rečenicu: ako nemaš da kažeš ništa lepo, nemoj da kažeš ništa? To je verovatno jedan od saveta koje treba da posluša svako od nas, pre nego što pomisli da napiše nešto uvredljivo na internetu.

Psihičko zlostavljanje kroz komentare opasna je stvar i nešto sa čime se mnoštvo tinejdžera suočava gotovo svakodnevno. No, ni deca poznatih ličnosti nisu izopštena iz ovoga, a nova žrtva je Ema, maloletna ćerka pevačice Dženifer Lopez.

PROČITAJTE JOŠ

Dženifer Lopez važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sa pevačem Markom Antonijem dobila je blizance Maksa i Emu, koji sada imaju 13 godina.

Oni i dalje izgledaju kao deca i što je najvažnije, čini se da nisu požurili da odrastu, već se oblače u skladu sa svojim godinama, što se izgleda ne dopada internet trolovima, koji smatraju da ne izgleda „dovoljno lepo“ – kao da postoji skala lepote.

Otkako je pre nekog vremena objavljena fotografija na kojoj Džej Lo i Ema šetaju zajedno, internet ne prestaje sa neprimerenim kritikama na račun devojčice.

Ljudi pišu da je Dženifer prošla brojne plastične operacije kako bi izgledala ovako kako danas izgleda i da je zbog toga normalno da joj je dete „ružno“. Takođe pišu i da je nasledila ružne crte lica od oca, da izgleda muškobanjasto… i ovakvi ružni komentari se nižu, jedan za drugim.

Svako je lep na svoj način – lepota je subjektivna stvar i „oku posmatrača“, tako da je suvišno komentarisati bilo šta vezano za nečiji fizički izgled. Ako nemate šta lepo da kažete – možda je bolje da ćutite?

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.