Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Antonio Ahel/ATAImages

Dve pop pevačice bile su deo popularne grupe, ali u različito vreme.

One su se vratile na period kada su zajedno radile i prisetile se svojih muzičkih karijera u bendu, prilikom gostovanja u emisiji „Puls Srbije“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bilo je puno anegdota oko Jeleninog prezimena i imena. Kad je Jellena otišla iz benda, a ja sam došla, mene su pitali da li ću ja da dodam dva ć. I dan danas me ljudi često oslove sa Jellena“, rekla je Katarina Sotirović.

„Ja sam bila autor pesme ‘Srećan ti rođendan'“, rekla je Jellena, a njena koleginica se nadovezala:

„Ja izvodim stalno pesmu ‘Snežna kraljica’ i ‘Minđuše’. Sa Bojanom i Zoranom imamo jedno super prijateljstvo“, kaže Kaća.

Jellena je podelila svoje razloge zbog kojih je napustila bend.

„Tri razloga je što sam napustila bend, a možda i četiri. Imam u podrumu čitavu arhivu, koju je sačuvala moja baka. Tu su bili i neki od razloga, za svašta šta se spekulisalo. Prvi razlog je bio što su Boki i Deki meni rekli posle 16 godina da je trebalo da odu sa mnom. Osnovni problem je bio medijski, želela sam da se drugačuje predstavljamo. Tu je trebalo da postoji jedan lid vokal, a to je hteo i Zoki, a mi nismo bili ABBA da imamo dva lid vokala. Rekla sam onda da nećemo nikako. Onda sam se zaljubila i udala. Bilo mi je teško kada sam izašla. Posle je bilo teško naći takav bend. Varali su me posle, radili na matrice, a sa Koktelom je sve bilo uživo. U jeku popularnosti znali su me“, ispričala je Jellena.

Na to se nadovezala Katarina.

„Pola grupe nije imalo ništa protiv da mene mediji intervjuišu, jer je uvek zanimljivo kada je to devojka, iako sam ja bila samo vokal, a delu grupe je to smetalo. Šest meseci nakon isteka roka, ugovora, a uvek se daje taj neki rok od šest, sedam meseci, da bi našli drugu pevačicu. Tada je počela ekspanzija ‘Zvezdi Granda’, ja se tu nisam baš nešto najbolje snalazila. Dala sam im otkazni rok i mi smo posle toga zajedno tražili pevačicu“, prisetila se Kaća.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov o pripremi albuma prvenca

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.