Foto: Shutterstock, Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia, Zoran Lončarević/Nova.rs

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da joj se ostvaruju vizije nakon poseta manastiru Ostrog.

Jovana Jeremić razvela se krajem prošle godine, ali od braka ne odustaje – naprotiv, ona već ima viziju svog budućeg muža, i to nimalo skromnu. Naime, voditeljka planira da se uda za bogataša kakav je Andrej Meljničenko, koji je nedavno na svoju suprugu Sandru, bivšu manekenku i pevačicu grupe Models, prepisao imovinu vrednu preko 20 milijardi evra.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sada kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko sa kojim sam bila do skoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako“, rekla je za magazin „Star“ voditeljka, koja tvrdi da je nakon poseta manastiru Ostrog imala vizije koje su se ostvarile.

„Prvi put mi se Sveti Vasilije javio kada sam imala problem na poslu. To je bilo 2015. godine kada sam izbačena sa RTS-a. Ja godinu dana od tog momenta nisam mogla da nađem posao, počinjem da sanjam značajne snove koji mi govore da će sve da bude u redu i stvarno, ja nalazim posao i počinjem da radim iza kamere na Hepiju. Ljudi koji su se sprdali sa mojim snovima uglavnom su me kasnije zvali da mi kažu kako im se nešto desilo. Oni moraju da shvate da se nisu sa mnom sprdali, nego su ismevali sveca“, izjavila je Jeremićeva, koja kaže i da se pod Ostrogom zaklela da nikome neće biti ljubavnica.

Jovana Jeremić
Jovana Jeremić Foto: Printscreen/Tv Pink

„Tamo što ja obećam, ja to ne smem da prekršim. Ako tamo kažeš da više nećeš da pušiš, više ne smeš da zapališ cigaretu, jer ako prekršiš više nećeš moći da dođeš. Pričam sve iz iskustva. Ja sam obećala da u životu nikad neću varati i obećala sam da nikada nikome neću biti švalerka. Zaklela sam se onog momenta kada sam imala najviše problema, najviše nepristojnih ponuda, zaklela sam se da bih spasila sebe. Posle razvoda koliko sam imala tih nečasnih ponuda, nisam se ja slučajno zarekla. Ja sam morala da spasem sebe“, objasnila je voditeljka Pinka, koja je ipak jednom prekršila obećanje dato Svetom Vasiliju:

„Ja nisam pušač, ali sam umela tako da zapalim po cigaretu, i ja sam pod Ostrogom rekla da neću više da pušim, međutim, prekršila sam to i cele tri godine nisam mogla da odem na Ostrog. Ili je pukla guma na putu, ili mi se desilo nešto da ne mogu da krenem, i onda sam otišla u crkvu i obećala da neću više nikada pušiti, samo da mi dozvoli da dođem do Ostroga.“

BONUS VIDEO: 24 minuta: Dream team na Pinku Jovana Jeremić i Bogoljub Karić (deo 4)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (8)