Dženifer Aniston Jennifer Aniston
Dženifer Aniston Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Richard Young / Shutterstock Editorial / Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Zvezda sitkoma "Prijatelji", dobitnica nagrada "Emi" i "Zlatni globus", ali i omiljena glumica slatkih romantičnih komedija, napunila je 53 godine. Njen izgled, međutim, sugeriše drugačije.

Dženifer Aniston izgleda isto kao pre dvadeset ili trideset godina, mladoliko i prirodno.

PROČITAJTE JOŠ

Delom to verovatno duguje i mediteranskim genima. Njen otac, američki glumac grčkog porekla, Džon Aniston, rođen je na Kritu kao Janis Anastasakis, dok sa majčine strane, u sebi nosi tragove irske, engleske, škotske, ali i italijanske krvi.

Ipak, ono što je najzaslužnije za njen izgled su ishrana, vežbanje i zdrav način života.

Poznato je da je Dženifer Aniston pristalica fastinga, tj posta kao načina života. U intervjuima je isticala da upražnjava tzv „intermittent fasting“ 16-8, što znači da jede u vremenskom intervalu od 8 sati tokom dana, a 16 sati ne unosi hranu u svoj organizam.

Zahvaljujući svojoj vitalnosti i mladalačkom izgledu promoter je mnogih brendova koji se bave proizvodnjom suplemenata. Tako tvrdi da jutro započinje vodom sa limunom, a nešto kasnije pije kafu, koju zaslađuje stevijom, ali u koju stavlja i kolagen peptid u prahu, koji reklamira na svom profilu na Instagramu.

„Ne dozvoljavam da navike u ishrani izmaknu kontroli. Moja opšta filozofija je da se hranim zdravo. Prilično je jasno: jedite organsko voće i povrće, održavajte nizak unos šećera, pijte velike količine vode i dobro se naspavajte. Ali dozvoljavam sebi da se s vremena na vreme prepustim uživanjima u hrani. Ne zadajem sebi više nikakva pravila“, rekla je svojevremeno.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)