Otkrio detalje odnosa sa bivšom suprugom.

Igor Kojić, bivši suprug pevačice Severine Vučković, dao je intervju za hrvatske medije i izneo brojne detalje o svom braku sa pevačicom, druženju sa njenim bivšim partnerom Milanom Popovićem i mnogim drugim stvarima.

PROČITAJTE JOŠ:

On se, između ostalog, osvrnuo i na činjenicu da je Severina svojevremeno otkrila da je izgubila njihovo zajedničko dete.

„Nije opisivo i ne mogu reći da je bilo lako, ali shvatio sam to kao Božju promisao. Sve se u životu događa s nekim razlogom“, rekao je on za Index.hr.

Kojić je ispričao i kako danas živi.

Igor Kojić i Severina
Igor Kojić i Severina Foto: Marko Prpic/PIXSELL

„Srećan sam. Sreća se nalazi u malim stvarima koje u moderno doba sve teže primećujemo. Samo kroz male radosti možemo zaslužiti i dobiti veće kolače radosti. Eto, naprimer, to što sam sreo Aleksandra mi je ulepšalo celo leto“, dodao je Igor dalje.

Rekao je i da li se čuje sa bivšom suprugom, te da li bi voleo da uspostave kontakt.

„Ne čujemo se. Bilo bi lepo da imamo normalan odnos isključivo kada Aleksandar poželi da se vidimo, ali to je pitanje slobodne volje. Neka bude kako biti mora“, ističe Igor.

Priznao je i šta danas oseća prema pevačici.

„Osećam da je to Aleksandrova mama. Tačnije, znam da jeste, jer liče“, kaže Kojić.

Igor Kojić Foto: Instagram/igorkojic

Osvrnuo se i na to da li razmišlja o prošlosti.

„Iz prošlosti izvlačim pouke, a živim u sadašnjosti i radujem se budućnosti“, kaže on.

Kojić danas piše roman.

„Trenutno pišem roman. Fudbalom sam se bavio do svoje 25. godine, nakon čega sam otvorio svoju agenciju. Radim s mladim talentima u saradnji s jednom velikom italijanskom agencijom i skauting će zauvek ostati moj hobi“, otkriva Kojić.

Odgovorio je i na pitanje da li je nakon razvoda imao novu vezu.

Severina i Igor Kojić Foto: E-Stock_blank

„Sada sam fokusiran na neke druge stvari i na jačanje nekih drugih veza“, rekao je on.

Priznao je i da li mu je problem to što ga često nazivaju „Severininim bivšim“.

„Ne razmišljam o tome. Svi smo mi nečiji bivši, a važnije je čiji ćemo biti budući. Nije mi to problem jer mi je važnije ko me zove, a ne kako“, iskren je Igor.

Na kraju je ispričao i kako bi Severini objasnio iznenadno prijateljstvo sa Milanom Popovićem.

Foto: Nemanja Jovanović, Marko Vavpotic / m24 Salomon / Profimedia, E-Stock/Konstantin Bacetic

„Naglo se može samo zakočiti, a prijateljstvo se stiče uzajamnim poverenjem, a održava se razumevanjem i praštanjem. Severina mene jako dobro poznaje, a ako bih morao nešto objašnjavati, radije bih objašnjavao prijateljstvo s Aleksandrom. Mislim da sam u ovom intervjuu dosta toga opisao, naročito onim ljudima koji rado primaju od drugih ljudi sve što im ovi kažu za ‘gotovo i istinito’. Kao da onaj neki deo prirodne vere koja je prisutna u svakom čoveku radije želi ostati ‘slep’, približavajući se tako ‘gluposti’. Svaka priča ima dva kraja, a ovo je bio treći kraj. Živeli“, zaključio je Igor Kojić za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe