Igor Kojić i Dragan Kojić Keba
Igor Kojić i Dragan Kojić Keba Foto: E-Stock/Konstantin Bacetic/Goran Srdanov/Nova.rs

Sin popularnog folkera živeo je u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

Igor je nedavno kupio stan u blizini vile u kojoj žive njegovi roditelji i preselio se.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, često odlazi kod oca Kebe i majke Olje, kojima je teško palo što je njihov sin odlučio da ne živi više sa njima u porodičnom domu, kako piše „Kurir“.

„Igor je odavno imao želju da kupi sebi stan i da se malo odvoji od roditelja. Posebno od kada se i zvanično razveo od Severine. On je mlad, devojke se otimaju o njega i verovatno će se jednom opet oženiti i zasnovati porodicu, pa je hteo da ima svoju nekretninu. Nekim prijateljima je čak govorio da bi možda sve bilo drugačije da su Seve i on živeli u svom stanu ili kući. Verovatno je mislio na period korone, kad je Severina boravila kod Kojića u kući, gde su se i posvađali, nakon čega je ona otišla za Zagreb i ubrzo prekinula svaki kontakt sa sada bivšim mužem i njegovom porodicom“, ispričao je izvor za gorepomenuti portal.

Igorovim roditeljima je, ipak, teško palo što je njihov sin rešio da se osamostali.

„Keba i Olja se u početku nikako nisu složili s tim da se Igor odseli. Bilo je tu i rasprava, ali na kraju su postigli kompromis da nađe stan u blizini kuće i da dolazi kod njih svaki dan. Iako zbog obaveza neki dan i ne ode, mama Olja mu uvek spremi ručak i odnese u stan. Još se nisu privikli na to da su ostali sami u velikoj kući. Već godinama pate za ćerkom Natašom i zato što ona ne može da se vrati iz Amerike, a sad im je i sin otišao. Ali postali su svesni da je to normalna stvar i da bi se to kad-tad dogodilo“, završio je izvor blizak Kojićima.

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba o svom izgledu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi