Igor Jurić doneo odluku o braku sa Milenom Popović

Podeli:
Foto: Instagram/milena_bogdan, Zoran Lončarević/Nova.rs

Otac Tijane Jurić dve godine je u vezi sa udovicom Olivera Ivanovića, a mnogi se pitaju hoće li se njih dvoje venčati.

Igor Jurić i Milena Popović već neko vreme su u vezi, koju je nekadašnja vanbračna partnerka tragično nastradalog Olivera Ivanovića nedavno obelodanija zajedničkom fotografijom, koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti.

Otac svirepo ubijene devojčice Tijane Jurić, koji je godinama posvećen borbi za sprečavanje nasilja nad decom, nije se oglašavao ovim povodom, ali nagađanja o vezi sa Milenom ne prestaju, pa su tako nedavno neki njeni pratioci na Instagramu spekulisali da se udala, govoreći da je prsten na njenoj ruci u stvari burma.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, kako piše "Hellomagazine.rs", Jurić ne planira brak, pre svega zbog druge ćerke koju je dobio u prethodnom braku sa Tijaninom majkom Mirjanom Jurić.

"Dobro upućeni tvrde da Igor ne planira da se oženi sa Milenom. Tačnije, uopšte nema nameru da se ponovo ženi. Prijateljima je poverio da posle svega što je njegova porodica prošla i pretrpela, ne želi da ćerku na bilo koji način izloži stresu", navodi pomenuti portal, citirajući Igorove reči o ćerki:

"Ona je prerano odrasla. Ona se sa velikim gubitkom nosi kao malo ko. Ona je smisao mog života. Ona je razlog zbog koga mislim da sve ima smisla. Ona je pokazala i dokazala da može. Imamo isti temperament i zbog toga se teško razumemo. Ona je moj heroj. Ona je Saška".

Podsetimo, Milena Popović takođe ima dete, sina kog je dobila iz veze sa Ivanovićem. Nakon što je objavila fotografiju sa Jurićem, mediji su pisali da su njih dvoje zajedno već dve godine.

Ni jedno ni drugo ipak ne daju izjave na ovu temu, pa ni ovu informaciju nije bilo moguće proveriti.

BONUS VIDEO: TOP 5 najdužih brakova na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

 

Komentari

Vaš komentar