Ida Prester: Još jedna hrvatska sponzoruša se udala za bogatog Srbina

Showbiz 23. dec. 202114:03
Podeli:
Ida Prester i Ivan Peševski Foto: Instagram/ida_prester

"Još jedna hrvatska sponzoruša se udala za bogatog Srbina", to su uvrede koje Ida Prester redovno čita o sebi ispod novinskih članaka, kaže u novoj Instagram objavi na temu predrasuda, etiketa i internet nasilja.

Podelivši svoju fotogtrafiju i najavljujući intervju za jedan domaći modni magazin, Ida Prester kaže da se tokom devet godina braka sa svojim suprugom Ivanom susreće sa suludim komentarima koji tvrde da „žena ne može sama da zaradi svoj novac“. Ida govori da je to daleko od istine, a da se ona i Ivan vole jer su posebni i autentični i kao takvi su pronašli jedno drugo.

PROČITAJTE JOŠ

„Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se zažario od komentara – jos jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina poduzetnika. Pala i ona na lovu – uvrede i potcijenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine. Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da vjerujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u ladicu“, napisala je Ida Prester na Instagramu, a potom dodala:

„Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svijetu. Al’ komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa.“

Ida Prester kaže da je ovo deo njene priče.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

BONUS VIDEO: Atmosfera na koncertu Ide Prester 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar