I Anastasija Ražnatović reklamirala uhapšenu nadrilekarku

Showbiz 03. jun. 202114:46 > 15:4311 komentara
Podeli:
Anastasija Raznatovic
Foto:Screenshot/Facebook/Maderoterapija Olgica

Vlasnica salona "Madero centar" iz Banjaluke, Olgica Markanović, uhapšena je pre dva dana na hrvatskoj granici pošto je u martu ove godine grupa žena i muškaraca podnela prijavu protiv nje jer ih je unakazila tretmanom lica. Markanović je svoju reklamu, između ostalog, dobijala i od folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, ali i od njene ćerke Anastasije, takođe pevačice, a i od porodičnog frizera Stevana Radivojevića, koji je poznat u estradnim krugovima.

PROČITAJTE JOŠ

Svetlana Ceca Ražnatović je pozivala ljude da dođu na edukaciju maderoterapije, koja je bila organizovana u poznatom hotelu u Beogradu pre dve godine.

Iako su mnogi pomenuti salon povezali sa salonom „Madero centar“ iz Beograda, ova dva lokala nemaju veze jedan sa drugim, te je jedina sličnost između njih naziv.

„Drage moje dame, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijom tehnikom maderoterapije, tj. brazilske maderoterapije. Svi vi koji želite negovano telo, javite se – ljubi vas vaša Ceca i Olgica“, rekla je Ceca u zajedničkom videu sa uhapšenom nadrilekarkom.

Jedna od Olgičinih žrtava, juče je gostujući u jutarnjem programu na TV Prva izjavila da je za pomenutu nadrilekarku između ostalog čula i od Cece.

„Nama je samo radila brazilsku maderoterapiju tela, masažu… Ništa više. Masažom smo bile prezadovoljne. Ostalo ne znamo“, rekla je Ceca za domaće medije.

„Ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene“, poručila je pevačica kasnije u objavi na Instagramu.

Na zvaničnoj stranici ovog ozloglašenog salona iz Banjaluke, nalaze se međutim i druge preporuke, i to od Anastasije Ražnatović, Cecine ćerke, takođe pevačice.

Na jednom od snimaka koji se svojevremeno našao na Instagram storiju Anastasije Ražnatović, vidi se da uživa u maderoterapiji (masaži oklagijama, prim. aut.), šalje poljupce svojim pratiocima i upućuje ih na pomenuti salon.

Mi se spremamo za leto. Najzgodnije APSOLUTNO noge, i nas udeo u tome je sa [email protected] #ljubav #anastasijaraznatovic #masaza #brazilskamaderoterapija

Posted by Maderoterapija Olgica on Thursday, December 26, 2019

Nadrilekarka je svoju reklamu dobijala i od Stevana Radivojevića, estradnog frizera i kućnog prijatelja Svetlane Cece Ražnatović i Anastasije Ražnatović.

On je svojevremeno snimao klip za Instagram u kojem je takođe uputio svoje pratioce na profil nadrilekarskog salona.

Foto:printscreenfacebook/maderocentar

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar