Huljić i Grašo obnovili saradnju posle 10 godina

Showbiz 14. apr. 202113:51
Podeli:
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/Nemanja Jovanović

"U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje, i srećan sam što sam bio i ostao deo te priče. Nisam pevač koji je sklon duetima, ali saradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska tako ni ovo ne mogu nazvati saradnjom već zajedničkom idejom dva prijatelja", rekao je kantautor Petar Grašo.

PROČITAJTE JOŠ

Tonči Huljić i Petar Grašo, koji su pre deceniju ostvarili uspešnu saradnju, ponovo su došli na ideju da ukrste glasovne sposobnosti i objave duetsku pesmu pod nazivom „Inamorana“.

„Lepa je to i setna, ali simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite. Kako ove godine slavimo godišnjicu nekih poznatih pesama – 10 je godina prošlo od „Providence“ pa je došlo vreme da Grašo i ja ponovno zapevamo zajedno“, pohvalio se Tonči.

„Inamorana“ je inače i naslovna pesma istoimenog CD-a Tončija i Madre Badesse koji izlazi za nekoliko dana. Ovu specifičnu reč starog splitskog tumačenja čije je značenje zaljubljena, publika je već upoznala kroz pesmu „Mare Luda“ koja je nedavno objavljena i svojom dubokom emocijom osvojila slušaoce, a sticajem okolnosti ista reč se pojavljuje u obe pesme.

„Trenutno je u procesu završavanje Grašinog CD-a i kako smo stalno u studiju zajedno, pa bi svako malo ja hteo da pevam ono što sam pisao za njega i upropastiti stvar, a on bi hteo pevati nešto što sam ja pisao za sebe, pa eto našli smo se na pola puta“, kazao je Huljić, a potom Grašo potvrdio njegove reči.

„U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje, i srećan sam što sam bio i ostao deo te priče. Nisam pevač koji je sklon duetima, ali saradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska tako ni ovo ne mogu nazvati saradnjom već zajedničkom idejom dva prijatelja“, rekao je Grašo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar