Holzi prikuplja sredstva za roditelje koji nemaju novca

Showbiz 05. jun. 202116:49
Podeli:
Foto: JOHN NACION / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica Holzi koja iščekuje prvo dete odlučila je da pomogne roditeljima koji nisu u dobroj finansijskoj situaciji. Naime, u saradnji sa kompanijom Babylist sastavlja listu neophodnih stvari za bebe. Pre ovoga je već donirala pozamašnu cifru.

Takođe skuplja donacije kako bi podržala organizaciju Baby2Baby putem inicijative The Great Group Gift. Ona i Babylist su pomenutoj organizaciji već donirali 100.000 dolara.

PROČITAJTE JOŠ

„Sigurna sam da većina vas zna da sam trudna, mada neki možda i ne znaju. Jedna od najtežih stvari prilikom pripreme za dolazak bebe je ta što sam morala odgonetnuti šta treba da kupim. Znala sam da joj treba udobno mesto za hranjenje i spavanje i sedalica za auto. Nisam bila sigurna oko ostalih stvari“, rekla je.

Navela je razlog zbog kojeg se odlučila da pomogne drugima.

„Na internetu se nalazi mnogo informacija i izbora. Srećom, mogla sam priuštiti sve što mi je trebalo, ali sam shvatila koliko je zapravo potrebno da se zasnuje porodica. Mnogi roditelji se bore kako bi mogli da kupe neophodne stvari“, kazala je.

Holzi se zahvalila partnerima na saradnji.

„Ovo je neverovatan proces i osećam se povezanom s toliko ljudi koje ne poznajem. Svi mi istovremeno proživljavamo isto iskustvo. Zahvaljujem se Babylistu i Baby2Babyju na pomoći“, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar