Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Seka Aleksić privukla je veliku pažnju kada je nedavno putovala vozom do Novog Sada.

Izgleda da joj se ovaj način transporta veoma dopada, te je odlučila da i u inostranstvo ode na isti način.

Iako je tokom svoje uspešne karijere zaradila poprilično novca i dostigla status regionalne zvezde, Seka je oduvek bila žena iz naroda kojoj male stvari, više nego išta znaju da ulepšaju dan.

PROČITAJTE JOŠ:

Da je skromnost Sekina vrlina, pokazalo se i ovog puta.Naime, pevačica je imala dva zakazana nastupa, jedan u Nemačkoj, a drugi u Švajcarskoj, a umesto da, kako bi mnogi uradili, sedne u svoj skupoceni automobil i dođe na svirku, Seka je odlučila da sedne u voz i kao svaki drugi čovek dođe na krajnje odredište.

Budući da je u vozu bilo mnogo ljudi sa naših prostora, Seka nije prošla neopaženo.U prvom mahu ljudu nisu mogli da veruju da se jedna Seka Aleksić vozi sa njima, a kada su joj uputili pozdrave na koje je pevačica odgovorila osmehom, još više su je zavoleli.

@seka_aleksic “Pridji ako smeš da me dodirneš, ili pogineš”… video @Stanislav Zakić ♬ original sound - Seka Aleksić

„Nisam imala mnogo prilika u životu da se vozim vozom. Otkako sam letos išla na svoj nastup od Beograda do Novg Sada, toliko sam zavolela vozove, da nisam mogla da izdržim, a da ne sednem u ovaj. Uživala sam u vožnji i predelima koje sam videla. Bilo je čarobno“, rekla je Seka nakon nastupa.
BONUS VIDEO: Seka Aleksić o porodici, planovima za Novu godinu, kuvanju

Komentari

Svi komentari (0)