Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Legendarni muzičar Mik Džeger objavio je na Tviteru kratak umetnički video koji podseća na nekadašnje "filmske novosti" - inicijalno prikazan u emisiji Džimija Falona, a snimljen u humanitarne svrhe za organizaciju "Save the children".

Klip pod nazivom „Global news“ započinje naracijom nepozatog autora koji navodi da svaki muškarac, žena i dete u trenutku velike globalne krize mora preuzeti određeni deo tereta na sebe, zarad većih ciljeva. Džeger se pojavljuje u nekoliko scena svirajući gitaru i provodeći vreme sam, u prirodi.

PROČITAJTE JOŠ

„Pogledajte ovog momka, ne razmišlja ni o čemu“, govori narator dok provodi muzičku legendu kroz niz aktivnosti koje uključuju okopavanje bađte, sviranje gitare i spremanje ručka.

Mik Džeger je zajedno sa Rolingstounsima i inače bio vrlo aktivan tokom pandemije koronavirusa. Oni su u aprilu objavili novi singl po imenu „Living in a ghost town“, a nastupali su i na humanitarnom koncertu koji je takođe u aprilu organizovala pop zvezda Lejdi Gaga, o čemu više možete pročitati OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)