Hit na TikToku: Olga Odanović imitira Milenu Dravić

Showbiz 11. maj. 202115:00
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Suzanin izbor

Glumica Olga Odanović je 2017. godine ispričala urnebesnu situaciju koju je doživela sa pokojnom Milenom Dravić. Zahvaljujući društvenim mrežama, njena imitacija Milene je postala najveći viral u ovom trenutku.

Kako navodi „Noizz„, ova priča seže u ne baš tako daleku prošlost, kada je Olga Odanović snimala TV dramu “Ženidba i udadba” Radomira Baje Šaranovića sa Milenom Dravić u Vršcu.

PROČITAJTE JOŠ

Dve glumice su, u pauzama, bile smeštene na petom spratu jednog hotela u čijim sobama nije bilo zavesa.

„Ja sam bila mlada glumica, snimale smo dramu. Pokojni Baja Šaranović je snimao Steriju, ja igram sa velikom Milenom Dravić. Znači, ja samo u Milenu gledam i šta Milena kaže to je za mene kraj“, rekla je Olga i dodala:

„Kaže Milena: „Olga, selimo se iz hotela!“ Ja kažem: „Milena, pa gde ću ja, neće mene hteti!“ Ona: „Ne, ne, pusti ti njih šta pričaju. Neće Milena ovde na petom spratu bez zavesa!“ Ona je toliko božanstvena bila… Ulazi sobarica u sobu kod nje u Vršcu, a ona u sobi nema zavese. Ništa se tu ne vidi, kuca ona meni na vrata i kaže: „Imam nešto važno, Olga, da ti kažem!“ Ja je pitam: „Milena, koliko je sati?“, a ona: „Ne znam, sedam!“ Ja joj kažem: „Evo sad ću, spavam, evo oblačim se.“

„Ja ulazim kod nje u sobu, a ona pošto nema zavese u sobi, otvorila suncobran iznad kreveta“, prisetila se tada Olga sa osmehom.

„A onda je bila panika, nismo mogli da nađemo kola. Parkirala se, ja kažem „Milena jeste li sigurni?“, a ona: „Ja sam sto posto sigurna. Sad ću da idem u sud!“ Ja kažem „nemojte molim vas…“ Kaže: „Ne, ne! Idem do suda da vidim gde su mi kola, jer mene je neko opljačkao, ili su mi ukrali!“ Ona je toliko božanstvena…“

Snimak iz emisije postao je viralan na TikToku i širi se društvenim mrežama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar