Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson vratili su se u Ameriku iz Australije, gde su bili u karantinu nakon što su saznali da su pozitivni na koronavirus.

Poznati par je nedavno nakon bolničkog lečenja pušten u kućnu izolaciju, a sada su dupotovali u Los Anđeles gde inače žive.

Njih dvoje su iz aviona odmah ušli u automobil i odveli se do svoje kuće, gde će verovatno nastaviti da poštuju pravilo izolacije.

Henks se često oglašava na svom tviteru, a skoro je objavio da se on i Rita osećaju mnogo bolje.

“Hej, ljudi. Dve nedelje nakon naših prvih simptoma osećamo se mnogo bolje. Sklonište je mesto na kom sve funkcioniše ovako: Ne dajete ga nikome – ne dobijate ga ni od koga nikoga. Logično, zar ne? Potrajaće sve ovo neko vreme, ali ako budemo vodili brigu jedni o drugima, budemo pomogli tamo gde možemo i ako se odreknemo nekih udobnosti… i ovo će proći. To moramo shvatiti”, napisao je Henks.

Podsetimo, glumac je 12. marta saopštio da je oboleo od korone, kao i njegova supruga.

“Pozdrav, ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osećali smo se malo umorno, kao da smo prehlađeni, osetili smo i bolove. Riti je na trenutke bilo jako hladno, a imala je i blagu temperaturu. Kako bismo napravili sve po pravilima, kao što i treba u današnjem svetu, testirali smo se na koronavirus i saznali smo da smo pozitivni”, saopštio je tada Tom.