Harison Ford Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Policajci sicilijanskog letovališta Mondela bili su u neverici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo - Harison Ford.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, glumac trenutno snima najnoviji nastavak „Indijane Džonsa“ na Siciliji i zaista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondela u subotu na Fejsbuku. Američki glumac u četvrtak je odabrao letovalište Mondelo kako bi tamo proveo nekoliko sati u pauzama od napornog snimanja.

Međutim, glumca su odmah okružili brojni obožavatelji, zbog čega je potražio sklonište u jednom lokalnom klubu, a u trci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu.

Dokument je pronašao muškarac iz Palerma, te ga je odmah predao policiji. U roku od nekoliko minuta policajci su uspeli da pronađu vlasnika, a zaista se radilo o Harisonu Fordu.

Slavni glumac je bio u klubu u kome se „sakrio“ od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio prijatno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica, te da mu je laknulo. U znak zahvalnosti fotografisao se s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.

Bonus video

Harison Ford oduševio Sicilijance – snima se peti deo Indijane Džonsa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)