Haris Džinović poludeo zbog odluke ćerke: Za sve je kriv fudbaler

Showbiz 28. jun 202214:40 > 14:43
Podeli:
Haris i Đina Džinović
Haris i Đina Džinović Foto: E-Stock/Miloš Rafailović/Youtube/Dr. Oetker Srbija

Melina i Haris Džinović nedavno su napravili veliku zabavu povodom punoletstva ćerke Đine.

Međutim, kako su mediji pisali, popularni pevač narodne muzike bio je veoma ljut na svoju naslednicu zbog njene odluke.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Đina je u vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem, pa se ne odvaja od svog momka, te je zbog toga rešila da se preseli sa njim u inostranstvo kada on potpiše ugovor, a to je saopštila roditeljima.

"Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere", rekao je tada izvor "Stara" i dodao da Haris ćerku razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje.

Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku, kako piše "Hello".

Međutim, izgleda da se momenat kada će Đina napustiti Srbiju bliži. Andrej se pohvalio na svom Instagram profilu novitetima. "Novo poglavlje", napisao je fudbaler pored fotografije i pokazao da karijeru nastavlja u Sloveniji u fudbalskom klubu Domažale.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: Duete pevam samo sa posebnim razlogom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.