Hari krivi Čarlsa za bol koju je proživeo prethodnih godina

Showbiz 14. maj. 202100:27
Podeli:
Princ Čarls i princ Hari. Foto: Leon Neal/Pool via REUTERS

Princ Hari gostovao je u popularnom podcastu „Armchair Expert“ čiji je voditelj holivudski glumac Dax Shepard u kojem je otkrio dosad nepoznate detalje iz života.

Život u kraljevskoj porodici uporedio je sa životom Trumana Burbanka, glavnog lika poznatog filma „The Truman show“, kojeg kamere u stopu prate od rođenja, a njegov život milioni gledalaca prate u rijalitiju.

Pročitajte još:

„Kada je Megan prvi put došla u London, dogovorili smo susret u supermarketu u Londonu. Pretvarali smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke jedno drugome. Ljudi su me promatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili do mene da me pozdrave. Na glavi sam imao kačket, gledao u pod i pokušavao biti neprimetan. Neverovatno je koliko žvakaćih guma ima na podu, totalni nered“, rekao je.

Svoj život opisao je kombinacijom „Truman Showa“ i zoološkog vrta. Priznao je kako je osećao da se nikada nije uklopio u kraljevsku porodicu te se često osećao bespomoćno.

„To je posao, zar ne? Nabacite osmeh i gurate dalje. Imao sam 20 i nešto godina kada sam razmišljao da ne želim taj posao, da ne želim biti ovde. Ne želim raditi to. Pogledajte što je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikada skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to opet dogoditi“, rekao je Hari priznajući da je tada imao psihičku krizu jer nije preboleo smrt voljene majke.

„Video sam kako to izgleda iza kulisa, znao sam kako cela stvar funkcioniše i nisam želeo biti deo toga“, rekao je.

Godine 2014. pokrenuo je sportski događaj „Invictus Games“ i shvatio da je pomažući drugima pomogao sebi.

Hari je također otkrio da ga je Megan naterala da potraži pomoć psihoterapeuta jer je stalno bio ljut zbog konstantnog i agresivnog uplitanja medija u njegov život.

„Kada sam počeo da idem na terapiju činilo se kao da se balon raspuknuo. Izvukao sam glavu iz peska, dobro ju protresao i shvatio da sam na privilegiranom položaju, da prestanem da se žalim i da prestanem da razmišljam i želim nešto drugačije. Shvatio sam da moram promeniti stvari jer ne mogu izaći. Zapitao se kako da učinim stvari drugačijima, kako učiniti majku ponosnom i iskoristiti platformu da napravim stvarne promene“, dodao je.

U intervju je Hari spomenuo i oca, princa Čarlsa rekavši da je patio zbog vaspitnih metoda princa Filipa i kraljice Elizabete. Rekao je da se princ od Velsa ponašao prema njemu onako kako su se odnosili prema njemu, nazivajući to genetskom boli.

„Ne bismo trebali nikoga kriviti niti upirati prstom u nekoga, ali kada je reč o roditeljstvu, ako sam doživio neki oblik boli ili patnje zbog boli koju su pretrpeli moj otac ili moji roditelji, ja ću se pobrinuti da prekinem taj ciklus tako da ga ne bih dalje prenosio“, rekao je.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar