Grašo najavio spektakl u Makedoniji, pa s voditeljem Mirom završio u kafani

Showbiz 04. apr 202214:16 > 14:33
Podeli:
Petar Grašo i Miroslav Kačarev Foto: Marija Dejanović/ Nova.rs

Hrtvatski pevač sinoć je nakon konferencije u Skopju povodom solističkog koncerta, koji je zakazan za 18. maj, sa tamošnjim popularnim TV licem ispijao vino i zapevao makedonske pesme.

Pevač Petar Grašo juče je u Skopju održao press konferenciju za medije i fanove povodom velikog solističkog koncerta koji će održati 18. maja u areni „Boris Trajkovski“. Popularni hrvatski muzičar u Makedoniju je došao u pratnji trudne supruge Hane Huljić, koja mu je najveća podrška i koja se u svemu solidariše s njim.

Petar Grašo i Miroslav Kačarev Foto: Marija Dejanović/ Nova.rs

S obzirom na to da su Makedonci pohrlili da ga vide i čuju, Grašo ih je počastio s nekoliko pesama, a potom se sa mnogima fotografisao i delio autograme. Za program je bio zadužen najpoznatiji makedonski voditelj TV emisije „G – Carpet“ Miroslav Kačarov, poznatiji kao Miro, koji je sa njim obavio razgovor, a potom ga odveo u provod.

Budući da je Petar u Makedoniji uvek dočekan raširenih ruku, on je iskoristio priliku da se posle konferencije opusti uz tradicionalne običaje. Miro ga je odveo u jedan poznati restoran na večeru, gde su sedeli i pili do ranih jutarnjih sati. Sa njima je u društvu bila i Hana, koja je takođe uživala u raznovrsnoj hrani, piću i druženju. Grašo je čak na suvo zapevao "Zajdi, zajdi", "Jovano, Jovnke" i druge makedonske numere.

Petar Grašo i Miroslav Kačarev Foto: Marija Dejanović/ Nova.rs

Pevač je za Nova.rs istakao da se veoma raduje druženju s publikom, te je najavio letnju turneju u celoj Makedoniji.

"Obožavam da dođem u Makedoniju jer tu imam mnogo prijatelja i makedonska publika mi je izuzetno draga. Kad god sam tu podsetim se starih uspomena sa Tošetom  Proeskim. Pored divnog i toplog naroda oduševljen sam i tradicionalnom hranom, ali i makedonskiim crvenim vinom. Ne volim samo Skopje već i Bitolj, Ohrid...", rekao je peva, koji je nedavno oborio rekorde posećenosti na koncertima u Zagrebu i Splitu.

Petar Grašo i Hana Huljić Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Iako se nedavno našao na meti kritika zbog braka sa Hanom Huljić, Graša očigledno ne zanimaju negativni komentari, pa se pohvalio da uživa na emotivnom polju.

"Vrlo sam srećan i zaljubljen i to je nova etapa u mom životu. Ispunjen sam i mnogo je volim", rekao je muzičar.

PROČITAJTE JOŠ

Petrov blizak saradnik Miroslav Kačarov takođe za njega ima samo reči hvale, a posebno kada se sretnu i zasednu do jutra.

"Petra puno volim jer me dosta podseća na Zdravka Čolića. On je toliko uspešan i popularan, a toliko skroman. Sa njim stvarno mogu da pričam o svemu i svačemu, a posebno kad zasednemo. Kad god sedimo, ne pomišljam na to da sedim sa pevačkom veličinom koji je balkanski popularan. To mogu samo Čola i on. Odličan je saradnik, kad dolazi u Makediniju obavezno se člujemo, vidimo, priočpamo, popijemo... Volimo uz vino da pričamo o poslovim i privatnim temama. Vrlo zanimljiv lik, imamo baš dobar odnos. Sinoć smo dugo sedeli, zapevali neke makedonske pesme i bilo nam je top", rekao je Miroslav Kačarov, čija je zabavna emisija na makedonskoj nacionalnoj televiziji "Kanal 5" najgledanija.

BONUS VIDEO: Inas: Cobi mi nije dao popust za album, reperi se ne cenkaju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar