Grandova voditeljka se udala za italijanskog grofa kog je upoznala na internetu

Showbiz 22. jan. 202210:08
Podeli:
Lidija Skrinjik-Arćeri, Đanluiđi Arćeri Foto: Privatna arhiva

Nekadašnja voditeljka Lidija Skrinjik-Arćeri dugo godina je bila prepoznatiljov lice "Grand produkcije", ali se nakon udaje za svog sadašnjeg supruga, italijanskog grofa, potpuno povukla iz javnosti i napustila Srbiju.

Pročitajte još:

Naime, muža s kojim je u skladnom braku je upoznala preko interneta.

Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je svojevremeno jednom prilikom otkrila kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav i sve je počelo sasvim slučajno.

"U moje vreme nije bilo "Fejsbuka", ali je istina da smo se upoznali putem "nove tehnologije". Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku", rekla je Lidija i nastavila:

"On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak".

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

BONUS VIDEO: Amar Gile otkriva tajne estrade

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar