Foto: E-Stock caslav vukojicic

Pevačica je otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Goca je govorila o tome kako se nosi sa pitanjima u vezi sa borbom za potomstvo, kakva je majka ćerki Leni, prisetila se i svog odrastanja, ali i pedrioda njene karijere u grupi „Tap 011“.

PROČITAJTE JOŠ:

Objasnila kako je došlo do odluke da samostalno gradi karijeru, ali i da su se ona i ostali članovi benda vozili gradskim autobusom u jeku popularnosti i karijere.

„Da vozili smo se. Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u „Pink diskoteku“, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Idemo autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik“, rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka.

Belgrade Beer Fest 2021 Bir Fest Ivana Peters i Goca Trzan
Ivana Peters i Goca Tržan, Grupa Tap 011, Muzički festival Belgrade Beer fest 2021, Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Da, istina je. Imala sam 25 godina i bila sam u fazonu – brate. Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. I već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo. Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tajko više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo“, rekla je Goca.

BONUS VIDEO: Ilda Šaulić otkrila da li je teže biti teniski trener ili pevačica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)