Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Slavna glumica Gal Gadot, rodom Izraelka, našla se na udaru kritika zbog svoje objave o sukobu Izraela i Palestine na društvenoj mreži Tviter.

Pročitajte još:

„Ovo je začarani krug koji traje predugo. Izrael zaslužuje da živi kao slobodna sigurna nacija. Naše komšije zaslužuju isto. Molim se za žrtve i njihove porodice, molim se da ovo nezamislivo neprijateljstvo se prekine i molim se za naše lidere da nađu rešenje da bi mogli da žive rame uz rame u miru – napisala je Gadot u prvobitnom tvitu.

Njenu objavu su mnogi kriritikovali i nazivali je propagandom za Izrael pa je glumica onemogućila komentare. Neki su ipak pisali kako je Gadot pozivala na mir te da ne bi trebalo da je napadju.

Na Instagramu i na Tviteru potom se pojavila slična, ali nešto drugačija objava slavne glumice.

Slavna glumica je dodala nekoliko rečenica u uvodu i poslednju rečenicu:

„Moje srce se slama. Moja zemlja je u ratu. Brinem se za moju porodicu, moje prijatelje. Brinem se za svoje ljude. Ovo je začarani krug koji traje predugo. Izrael zaslužuje da živi kao slobodna sigurna nacija. Naše komšije zaslužuju isto. Molim se za žrtve i njihove porodice, molim se da ovo nezamislivo neprijateljstvo prekine i molim se za naše lidere da nađu rešenje da bi mogli da žive rame uz rame u miru. Molim se za bolje dane“, napisala je u drugoj objavi.


Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar